Ātra un vienkārša ramen zupa ar liellopa buljonu
Updated: Jan 7
Sastāvdaļas:
Liellopa buljons 200 ml/porcija. Uzsildīts.
Liellopa gulašs / Cūkgaļa / Vista pēc izvēles, smalki sagriezta un apcepta
Nori lapas (Jūras aļģes), sagrieztas smalkās strēmelēs,
Olu nūdeles, novārītas
Vārīta ola
Ledus salāti, sagriezti vai sarīvēti strēmelēs
Ķiršu tomāti, sagriezti uz pusēm
Sezama sēkliņas
Smalki sakapāti lociņi

Pagatavošana uz porciju:
Bļodiņā liek novārītās olu nūdeles (tās var būt atdzisušas, buljons tās uzsildīs)
Bļodā izkārto Jūsu izvēlēto gaļu.
Pievieno uz pusēm pārgieztu olu, ledus salātus un ķiršu tomātus.
Pārlej visam pāri karstu buljonu.
Pārber sezam sēkliņas, nori lapas un lociņus.
41 views0 comments