• Ance

Ātra un vienkārša ramen zupa ar liellopa buljonu

Updated: Jan 7, 2021

Sastāvdaļas:

  • Liellopa buljons 200 ml/porcija. Uzsildīts.

  • Liellopa gulašs / Cūkgaļa / Vista pēc izvēles, smalki sagriezta un apcepta

  • Nori lapas (Jūras aļģes), sagrieztas smalkās strēmelēs,

  • Olu nūdeles, novārītas

  • Vārīta ola

  • Ledus salāti, sagriezti vai sarīvēti strēmelēs

  • Ķiršu tomāti, sagriezti uz pusēm

  • Sezama sēkliņas

  • Smalki sakapāti lociņi



Pagatavošana uz porciju:

  1. Bļodiņā liek novārītās olu nūdeles (tās var būt atdzisušas, buljons tās uzsildīs)

  2. Bļodā izkārto Jūsu izvēlēto gaļu.

  3. Pievieno uz pusēm pārgieztu olu, ledus salātus un ķiršu tomātus.

  4. Pārlej visam pāri karstu buljonu.

  5. Pārber sezam sēkliņas, nori lapas un lociņus.


115 views0 comments

Recent Posts

See All