• Ance

Meksikāņu zupa vegāniem

Updated: Jan 7

Šo zupu var pagatavot arī ar Liellopa buljonu, malto gaļu un sieru! :)





Sastāvdaļas:

  • 2 vidēji lieli sīpoli

  • 3 ķiploku daiviņas

  • 2 smalki sakapāti burkāni

  • 500ml dārzeņu buljons vai liellopa buljons

  • 425 ml tomāti savā sulā

  • 2 tējk. čilli pulveris

  • kumīns, oregano, sāls

  • Kūp. paprikas pulveris

  • Pāris šķēlītes smalki sakapāta ingvera

  • 400g sarkanās pupiņas

  • 200g saldā kukurūza

  • Pētersīļi, laima miziņa






Pagatavošana:

  • Apmēram 4l lielā katlā uzkarsē eļļu, liek sautēties uz vidēji karstas temperatūras sakapātu ķiploku, sīpolu, burkānu

  • Ja tiek izmantota gaļa, tad pievieno maltu gaļu, un pasautē 15 min

  • Pievieno buljonu, tomātus savā sulā un visas garšvielas. Sagaida līdz viss sāk vārīties

  • Tad pievieno nokāstas pupiņas un kukurūzu

  • Pielej 1l verdoša ūdens. Vāra vēl 15 min

  • Pasniedz ar sakapātiem pētersīļiem un pierīvētu laima miziņu. Var pievienot svaigu avokado un grauzdētu tortillju, kā arī sieru.


Rekvizīti:

MKM Baltic SIA

PVN LV 40103695556

Bankas konts: A/S CITADELE

LV31PARX0016210980002

Juridiskā adrese: 

Babītes nov., Babītes pag.,

Babīte, Rožu iela 6-2, LV-2101

Fiziskā adrese: Engures novads,

​Bērzciems, "Cīrulīši", LV-3113

+(371)26690952

info@mazakaija.lv

© 2019 SIA "MKM Baltic" visas tiesības paturētas. Bez iepriekšējas saskaņošanas satura pārpublicēšana aizliegta.